EL CUINER A CASA

Volem que visqueu una experiència gastronòmica sense que sortiu de casa, per això l'Eixida s'adapta a les vostres necessitats. 

El cuiner a casa by l'Eixida neix amb el propòsit de cobrir noves necessitats de mercat degut a la crisi de la COVID-19. La finalitat és donar el servei complet del restaurant al vostre domicili, evitant que us desplaceu al nostre restaurant. 

Personalitzar l'experiència gastronòmica és el nostre punt més diferenciador. Ens adaptem a tota classe de menús, des de cuina d'avantguarda fins arrossades per a grups de 6 persones. A part, un dels avantatges de contractar els nostres serveis és que un dels nostres cuiners professionals es desplaçarà fins al vostre domicili i servirà tots els plats als vostres comensals.

Els menús es poden modificar segons les vostres necessitats partint sempre d'una de les dues opcions que us proposem a continuació. 

QUÈ INCLOU?

El menú inclou el desplaçament i el servei d'un dels nostres chefs professionals durant 3 hores al vostre domicili. A més a més, l'Eixida es compromet a deixar la cuina neta. 

SUPLEMENTS

Es podrà incloure en el pressupost inicial:

  • Servei de sala que s'encarregarà de servir i recollir fins al  final, tot l'esdeveniment. 

  • Begudes.

  • Desplaçament extra (Ciutat de Girona).

  • Lloguer de vaixella i cristalleria.

  • Lloguer de material extra (forn, taules, cadires, etc.)

CONDICIONS DE RESERVA

Per garantir una millor qualitat del servei s'ha d'efectuar la reserva mitjançant un primer pagament del 60% del total del cost amb 15 dies d'antelació. Per fer la reserva o sol·licitar informació és necessari contactar per e-mail a info@leixidarestaurant.com. 

En cas de cancel·lació, s'ha de comunicar amb 7 dies d'antelació abans de l'esdeveniment per un reemborsament total de la reserva.

C/ Forn 4, Peratallada, 17113 Girona

HORARI

13h - 15:30h i 20h - 22:30h

Segueix-nos a:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now